Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

"Egy életem van. Úgy szeretném alakítani a sorsom, ahogy nekem tetszik, nem pedig úgy, ahogy elvárják tőlem. Meg akarom élni az életem minden apró pillanatát, a lehetőségeimet, a fiatalságomat, de legfőképpen a szabadságomat."

Vivien Moss A szabad akarat játéka

Vivien Moss A szabad akarat játéka

Mi kell a nőnek? - Használati utasítás nőkhöz...

2016. november 14. - Vivien Moss

ke_pernyo_foto_2016-11-14_15_29_08.pngVajon milyen az ideális nő? Létezik-e egyáltalán? Hogy váljunk azzá? A külső a fontos vagy a belső? Tele vagyunk feszültséggel és frusztrációval, hogy megfeleljünk az elvárásaitoknak. Csoda, hogy néha sárkányként viselkedünk? Ha figyeltek ránk ígérjük, hogy nem így lesz.

Megint egy sztereotípiával kezdem. A tökéletes nő legyen ribanc az ágyban, házias feleség, szerető anya, és persze sikeres dolgozó nő.

Szerintem ezt nem igazán lehet megugrani, vagy ha mégis, ahhoz némi gyorsító szerre lenne szükség...vagy az idő megállítására. Szerintem nem az a feladatunk, hogy tökéletesek legyünk, és az élet minden oldalán a maximálisat nyújtsuk. Hogy ezt szeretnénk? Visszautalnék előző posztomra. Belénk, nőkbe azt kódolták, hogy állandóan meg akarujnk megfelelni.

JÓ HÍR! Ezen ti is segíthettek. :)

De vajon mire van szüksége a nőnek? Avagy mit tegyél, hogy ne nyaggasson, ne duzzogjon, ne zaklasson, ne féltékenykedjen, hanem jól érezze magát és mosolyogjon? 

TISZTELD!  Nem, nem megsértődni, hogy persze, meg azt te is elvárnád. Hidd el, egy nő sokkal többet ad vissza, ha tiszteled. Te választottad, tetszett, szeretted. Gondolj vissza a régi szép időkre. Tiszteld, és ő is felnéz újra rád, de ha ezt nem érzi, akkor nem fogja érdekelni, hogy tegyen érted. Akármennyire hihetetlen is, a nő bármilyen szerepben vagy pozícióban legyen, sokkal fontosabb, hogy érezze a tiszteletet, mint egy férfinak valaha.

TE IS TEGYÉL! Ugyanannyit. Ne várj tőle mindent. Ő is dolgozik, ő is fáradt, tehát először is rangsor kell, mert az utolsó biztos, hogy sérülni fog. Beszéljetek őszintén. Kinek mi a fontos. Én páldául nem vagyok az a kifejezett házitündér. Na és? Jól érzem magam, és nekem ez fontosabb. Nem arról van szó, néha főzök, néha takarítok, de nálam ez az, ami az utolsó helyre került. Nem bánom, és a párom sem. 

TEKINTS RÁ NŐKÉNT! Akkor is, ha fáradt, ha takarít, ha a gyereketeket neveli. Nem egy háztartási robotgép, és nem kizárólag a gyereked anyja, hanem egy NŐ, akit annak idején önmagáért szerettél meg. (A "hé anya" megszólítás maradjon meg a gyerekeknek, neki anya, de neked nem az. Te nevén, becenevén szólítsd)

SOHA NE ALÁZD MEG! Neked sem esne jól. Senkinek sem. Miért is tennéd? Azért, mert magaddal nem vagy rendben, és ha úgy érzed megalázod akkor erősebb leszel? Lehet, hogy már nem az a feszes mellű húszéves, és hidd el, hogy zavarja is. Ne feledd, neked adta a legszebb éveit.

KÖLTSÉL RÁ! igen, nem az számít milyen sokat, de az igen, hogy érezze azt, hogy értékeled. Meghálálja ne aggódj. :)

LEGYEN IDŐD RÁ! Rég találkoztál a srácokkal? Ne a párodat hanyagold el emiatt. A szerelmedet igenis vidd el vacsizni, vagy egy szállodába kicsit rosszalkodni, és akármennyire is utálsz vásárolni megtiszteled vele, ha elkíséred.... de csak ha pasihiszti és komment nélkül meg tudod ezt tenni... Jól esik nekünk az is, ha főztök egy kávét, vagy töltötök egy pohár bort és csak úgy meghallgattok.

SZEX! Párod talán jóval nyitottabb mint gondolod. Kérdezd meg tőle mire vágyik, hogy szeretné. Érzékien vagy keményen? Tudsz titkos vágyairól? Legyél a lovag aki valóra váltja ezeket. Csak nehogy meglepődj, ha ő dobja fel a swinger témát először.

És a legfontosabb:

SZERESD! Ez az ami nélkül tényleg nem megy...

Kihagytam valamit? 

Ne izgulj, lesz fordított verzió is hamarosan, és a csajok is megkapják a hozzátok a használatit. ;) 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://vivienmoss.blog.hu/api/trackback/id/tr8611959981

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása