Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

"Egy életem van. Úgy szeretném alakítani a sorsom, ahogy nekem tetszik, nem pedig úgy, ahogy elvárják tőlem. Meg akarom élni az életem minden apró pillanatát, a lehetőségeimet, a fiatalságomat, de legfőképpen a szabadságomat."

Vivien Moss A szabad akarat játéka

Vivien Moss A szabad akarat játéka

Ha nem tudsz róla nem fáj...

2017. augusztus 24. - Vivien Moss

ke_pernyo_foto_2017-08-24_19_34_51.pngHát milyen világban élünk?

 

Milyen világ az, amelyben egy sokak által ismert és követett celeb szexuálpszichológusnő azt vallja, hogy ha megcsalják nem akar tudni róla? Nem azt kéne megtanítsa az embereknek, hogy a kapcsolat alapja az egymás iránti tisztelet, melynek szerves része az őszinteség?

Azt hiszem hogy nagy hiba van az emberek fejében. Valami nagyon félrecsúszott. Mit is várunk el a gyermekeinktől? Hogy ne hazudjanak nekünk. Ezzel szemben mi pedig hazudozunk? Sőt, nem csak hogy hazudozunk, hanem a párunkat is hazugságba kényszerítjük. A kapcsolatok egyre gyakrabban mennek tönkre, mégis azt hivatkozza a fent említett hölgyemény, hogy ha nyitott a kapcsolat akkor mindegyik tönkremegy, legalábbis a tapasztalata szerint. Hát nem tudom, én nem egy működőt ismerek, akiknek pedig pont emiatt működik. Azért, mert nem a hazugságot választották. Vágyaink vannak, aki azt mondja, hogy neki soha nem is voltak, az tegye a szívére a kezét, és válaszolja meg újra, legalább önmagának, csendben és őszintén.

És ha Hugh Jackman/Carmen Electra mosolyogna hívogatólag a szomszéd szobából? Akkor sem mennél be hozzá?

Ha nem tud róla nem fáj? Ennél nagyobb baromság nem létezik. Akkor is fáj, mert előbb utóbb úgyis kiderül. Vagy azért mert a belépő harmadik féllel szembeni érzéseink miatt elveszítjük a racionális kontrollt, vagy csak simán mert jön a lebukás pillanata. Ne áltasd magad, úgyis eljön. Melyik oldalon szeretnél ülni? Csaló vagy megcsalt? Elárulom, egyik sem jó. Azt hiszed aki csal annak sosem fáj?

Én a harmadik székben szeretnék ülni, abban, ahol őszintén beszélhetek azzal, aki nekem fontos. Bármilyen témáról, a vágyaimról is. Nem akarom őt becsapni.

A kisördög mindenkiben benne van. Te elég erős vagy hogy nemet mondj? Vajon ő is? Higgy benne, és dugd homokba a fejedet, de ez akkor is létezik, és amikor egyszer egy kávé mellett a párod bejelenti, hogy elköltözik, mert beleszeretett valakibe –őszintén kívánom, hogy soha ne kerülj ilyen helyzetbe- akkor majd visszaemlékszel a szavaimra, és rájössz, hogy az őszinteség sok mindent megoldhatott volna.

A bejegyzés trackback címe:

https://vivienmoss.blog.hu/api/trackback/id/tr2412777300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása