Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

"Egy életem van. Úgy szeretném alakítani a sorsom, ahogy nekem tetszik, nem pedig úgy, ahogy elvárják tőlem. Meg akarom élni az életem minden apró pillanatát, a lehetőségeimet, a fiatalságomat, de legfőképpen a szabadságomat."

Vivien Moss A szabad akarat játéka

Vivien Moss A szabad akarat játéka

Miért titok a testünk?

2016. november 21. - Vivien Moss

ke_pernyo_foto_2016-11-21_10_43_06.pngMi természetesebb és szebb dolog van egy emberi testnél? Tökéletes és gyönyörű. Mégis tabu és titok, amit el kell takarni. Ezzel szemben, a legtermészetellenesebb dolog a gyilkolás, mégis minden film tele van vele. Ezt valahogy amolyan "normális" tartalomként elfogadjuk, legalábbis a filmekben valahogy így van. 12 éves kortól nézhetjük a tévében. Persze, én sem azt mondom, hogy nézzen szexfilmet bárki, hisz ezek a filmek nem erre lettek kitalálva, de egy kép, ami művészi, és egy szép testről, a szerelemről, csókról, ölelésről szól, vajon miért tiltott tartalom egy felnőttek részére irányított 18 év felett használható Facebook oldalon? Miért tabu a szexualitás, és miért szégyenkezünk, amikor a gyermekünket fel kéne világosítani? 

Egy kedves barátommal beszélgettünk erről nem is olyan régen. Ő dobta fel anno a témát, és ez a kérdés azóta is a fejemben maradt. 

Tegnap a zárt csoportomba akart egy kedves ismerős feltölteni pár képet, és mégis automatikus ellenőrzésre került a szolgáltató által, mert erotikus tartalomnak bélyegezték. Egy nő volt rajta, és még csak nem is volt meztelen. Amúgy számtalanszor belefutok én is, hogy reklámozási hibával visszadobják a posztjaimat ugyanerre hivatkozva. 

De vajon miért kéne titkolni azt, aminél nem sok természetesebb dolog van a világon? Hiszen velünk született, és ruha nélkül jöttünk a világra. A kutyára sem húzunk alsónadrágot, nehogy meglássa a gyerek mije van. Akkor emberként miért titok a testünk?

A bejegyzés trackback címe:

https://vivienmoss.blog.hu/api/trackback/id/tr511976070

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása