Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

"Egy életem van. Úgy szeretném alakítani a sorsom, ahogy nekem tetszik, nem pedig úgy, ahogy elvárják tőlem. Meg akarom élni az életem minden apró pillanatát, a lehetőségeimet, a fiatalságomat, de legfőképpen a szabadságomat."

Vivien Moss A szabad akarat játéka

Vivien Moss A szabad akarat játéka

Struccpolitika vagy álszentség? Pedig érdekli az embereket a swinger lét...

2016. november 04. - Vivien Moss

Változik a világ, dőlnek le a falak, de van, amiről még mindig nem illik beszélni. Szwinger? Igen,  tudjuk hogy létezik, de nyilvánosság előtt nem veszünk róla tudomást. Pedig érdekel minket... nagyon is.. 

2010-ben a ke_pernyo_foto_2016-11-04_16_05_45.pngCalvin Klein kihozott egy reklámot. A sorozat részeként jelent meg többek között New Yorkban számos óriásplakátokon. Egy héten belül le kellett állitsák a kampányt és le kellett szedni a képeket. Az USA-ban, New Yorkban, a szabadság országában. Ott ahol 1969-ben Woodstock óta a "szabad szerelem" ismert fogalom... Ott ahol a 60-as években a swinger kialakult... Mert az emberek álszentek és bár valami tetszik nekik és érdekli őket, ők mégis inkább a látszatnak élnek, a társadalmi elvárásoknak való megfelelés miatt. 

Sex and the city, Sex in the city vagy Sex on the „city”. Míg az első egy sorozat, ami New Yorkban játszódik a másik kettő valós, és itt Magyarországon. Budapesten és környékén számos privát szex klub van, - nem, nem night club, ide párok járnak leginkább és szabad akaratukbol- más néven swinger klub. És mi az az „on the city”? A “city” egy online swinger társkereső oldal szingliknek és pároknak. 

Homokba dugjuk a fejünket, ha azt hisszük nem létezik ez a jelenség. Naivak vagyunk, ha azt hisszük, hogy csak azt érdekli, aki benne van. Ez nem egy „love story”, és nem a szerelemről szól. Azon vágyakról, amik legtöbbünkben benne vannak, de hát nem illendő róla beszélni. 

Rengeteg swingerrel találkoztam könyvem, A szabad akarat játéka megírása során, és még közülük is nagyon kevés van, aki mindezt a hétköznapokban fel meri vállalni, hiszen előítéletekkel teli világban élünk. De miért is? Szinte minden férfi fantáziált már arról, hogy két nővel van, pedig ez is egy, a swinger adta lehetőség. Az emberek mégis ítélkeznek. Pedig legtöbbször maguk is vágynak rá. Férfiként még csak-csak elfogadott. De nőként?

Nőként vajon jobb elnyomni a szexualitást,  a vágyat? Miért van az, hogy a társadalom szemet huny ha piszkos kis titkokról van szó, vagy nevén nevezve megcsalásról? 

A bejegyzés trackback címe:

https://vivienmoss.blog.hu/api/trackback/id/tr611930443

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása