Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

"Egy életem van. Úgy szeretném alakítani a sorsom, ahogy nekem tetszik, nem pedig úgy, ahogy elvárják tőlem. Meg akarom élni az életem minden apró pillanatát, a lehetőségeimet, a fiatalságomat, de legfőképpen a szabadságomat."

Vivien Moss A szabad akarat játéka

Vivien Moss A szabad akarat játéka

Mi kell a férfiaknak? - Használati utasítás pasikhoz...

2016. november 23. - Vivien Moss

ke_pernyo_foto_2016-11-23_13_47_19.pngNa most leszek csak igazán megosztó, hiszen nőként véleményt formálni arról, hogy mi kell a férfinak, igazán érdekes kihívás. Nem azt fogom megírni nektek, amit a női és férfi magazinok hirdetnek, bár biztos lesz átfedés. (a sorrend nem mérvadó)

Tehát nézzük drágáim, hogy mi is kell a férfiaknak - Vivien Moss véleménye szerint.

Büszke öntudat: Egy igazi férfi büszke. Ez valamiféle társadalmi elvárás, csakúgy, mint a nőknél is van rengeteg, a férfiaktól elvárja a társadalom, hogy erős legyen a tartása. "Ne sírj, nem vagy te kislány." -Hallották oly sokszor gyerekkorukban, és valahogy beléjük égett. Engedjétek, hogy büszke legyen. A pasik imádják a dícséretet. Másrészről a büszkeség abban is megnyilvánul, hogy társai tiszteletét is szeretné kivívni. Legyetek csinosak mellette, hogy magát kihúzva vonuljon mellettetek az utcán. 

Meghitt pillanatok: Bár valószinüleg imádják a családjukat és talán te vagy a legnagyobb konyhatündér a világon, a férfiak nem biztos, hogy arra vágynak amit te a legjobb szándékkal a legjobbnak gondolsz. Pálda: Szülinapja van, amire te 5 fogásos vacsorát készítesz, tortát sütsz, együtt a család megvacsorázik, és hamar lefektetitek a gyerekeket és halkan lopottan jót szeretkeztek Jó ötlet? Na? Biztos? VAGY felhívod a mamit, átviszed a gyerekeket, veszel magadnak egy csini fehérneműt, foglalsz egy panzióba egy szobát, és egy asztalt az étteremben, ahol megisztok ketten egy-egy pohár bort, csak rá figyelsz, és utána teljesited egy kis mocskos vágyát a panzióban. Na, szerinted melyiket választaná?

Szex: Na ezt nem lehet elégszer hangsúlyozni. A férfiak sokkal nyitottabbak szexuális téren, és ne legyetek álomvilágban csajok, a pasik meg is beszélik egymás között az előző estét. Részletesen. Akkor is, ha fontos nekik a nő. Ne játszátok hát a prűd kislányt, itt az idő végre észrevenni, hogy 2016-ot írunk, és elfelejteni a konvenciókat. A pasik azt szeretik, ha a nők megőrülnek az ágyban. Igazán ostoba dolog amiatt feszengeni, hogy van egy kis úszógumi és melyik szögből látszik kevésbé. A férfiak ezt észre sem veszik, ellenben azt akarják látni, ahogy önfeledten átadjátok magatokat az általuk szolgáltatott érzéseknek. Ne játszátok a fejfájóst, egyszerűen csak élvezzétek a pillanatot, a helyzetet és a kényeztetést. Merjátek elmondani a vágyaitokat, mert nem gondolatolvasók, de ha tudják, hogy mire vágysz szívesen megadják neked. Viszont ez legyen kétoldalú. Az ő extra igényeivel kapcsolatosan ti is legyetek nyitottak. Ne elzárkózzatok, hanem próbáljátok ki és úgy döntsetek, hiszen ez egy játék, amiben nincs veszteni való. Hadd mesélje el büszkén másnap, hogy milyen istennő voltál az éjszaka. 

Hódítás érzése: Igen hölgyek, ez kell a férfiaknak, ez az egyik ok, amiért a férfiak megcsalják a párjukat. Általános tévhit, hogy azért teszik, mert otthon nem kapják meg. Na ez az, ami nem igaz. A férfinak éreznie kell az erejét, a férfiasságát, azt, hogy tud ő még hódítani. Ez lehet egy ártatlan kis flört, nyílt kapcsolat, vagy egy közös swinger kapcsolat, de csajok, ha homokba dugjátok a fejeteket, és nem engeditek azt sem, hogy akárcsak ránézzen egy másik csajra a pasitok, akkor előbb utóbb az lesz a vége, hogy a hátatok mögött teszi meg. 

Siker: A férfiak imádják a siker ízét. A munkában, a barkácsolásban, vagy bármi másban. Ilyenkor jólesik nekik a dícséret. Legyetek nagyon jók, akár jobbak is, de ne akarjatok mindig jobbak lenni a pasiknál. 

Pénz: A férfinak néha éreznie kell, hogy van pénze. Néha számotokra haszontalan baromságot vásárol. Ne ugorjatok a nyakának. Éreznie kell, hogy megteheti. És tényleg megteheti.

Humor: Igen högyek, a férfiak humora jobb a nőknél, ezt el kell ismerni. Ezért lógnak együtt a barátaikkal, mert jobban tudják egymást ugratni, és értékelni egymás poénjait. Ne kapd fel a vizet, ha viccet csinál egy fontos dologból. Neki az is megoldás, és oldja a feszültségét.

Verseny: A férfi mindig versenyben van. Magával, mással, a világgal, nem számít. Verseny legyen. Lehet futóverseny, konditerem, játékkonzol, munkahely. Érsze kell venni az eredményeit, mert ő büszke rá.

Barátok: Fontosak a barátok, a falka feeling. Az, hogy egymással meg tudják beszélni a napi történéseket. Sajnos tanácsot is kérnek egymástól, amiben viszont nem túl jók. 

Egyedüllét: Kell idő arra, hogy egyedül lehessen, és a gondolatait rendezgesse, vagy csak egy háborús filmet nézzen, esetleg reggel a fürdőszobában egy telefonon nézett szexfilmre kielégítse magát. -nem, ez nem azért mert nem adsz meg neki bármit is. Egyszóval ne lógj mindigjta rajta, hanem hagyj neki levegőt.

Kényelem: Abban eltérőek, hogy ki mennyi részt vállal a házimunkából vagy a rend megtartásából, de minden pasi szeret hazamenni egy tiszta és rendezett lakásba.

Gondoskodás: Minden nő, aki férfival él együtt ismeri a 37 fokos halálos lázat. Ilyenkor félre merik tenni a büszkeséget és imádják, ha minden apró részletre figyelve gondoskodunk róluk.

Szabadság: A férfiak akkor boldogok, ha szabadnak érezhetik magukat egy kapcsolatban. Ha nem zaklatjuk őket napi nyolc üzenettel -elég egy is, egy szexi mondat, hogy mi várja este, máris motivált lesz a napja- , ha nem számoltatjuk be minden percéről, ha megbízunk benne és nem féltékenykedünk -néha kicsit nem árt, hogy érezhesse azért fontos nekünk és jó pasinak tartjuk-, ha hagyjuk, hogy a hobbijával is foglalkozzon, és nem zárjuk le hermetikusan a többi összes nőről.

Hát kábé ennyi csajok. Uraim, jöhet az ítélet. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://vivienmoss.blog.hu/api/trackback/id/tr2711992880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kismora (törölt) 2016.11.23. 16:07:56

Nem általánosítható dolgok ezek. Még a szex terén sem. Nő vagyok hozzáteszem. Van benne amiben ráismerek az én emberemre, de van, amiben meg nagyon nem.
Majd megmutatom neki, hogy szerinte ő mivel ért egyet és mivel nem, kíváncsi leszek, ugyanúgy gondoljuk e :)

Vivien Moss 2016.11.23. 18:26:33

Nyilván vannak kivételek, de szerintem túlnyomó részt vannak olyan általános jegyek, amik meghatározók. De tudod mit? Én is kiváncsi vagyok. Remélem megosztod velünk mit válaszolt. :)

Kismora (törölt) 2016.11.24. 12:35:41

na, van 2 vélemény is pasiktól, leírom.
1. számú:
meghitt pillanatok, szereti ha rá figyelnek, a bort, szexi rucit, de a helyszín nem annyira számit.
szex: valóban nem számit a külsőség....egy bizonyos határig persze.....de nem egy őrült tipus.
hódítás érzése: nem akar hódítani, neki az értelem többet számit már, (de ha szingli lenne lehet nem igy lenne mondom én :) )
siker: szereti a dicséretet
pénz: a család miatt fontos, magának nem annyira számít
humor: nagyon fontos
verseny: nem versenyzik már, nincs szüksége rá.
barátok: nincs ilyen barátja akivel megbeszélne ilyeneket
egyedüllét: nem szeret egyedül lenni, csak ha muszáj, az önkielégítéshez nem kell sok egyedüllét :)
kényelem: igen szereti, de elnéző ha nincs túl nagy rend időnként
gondoskodás: elvárja, szereti, de ugyanakkor ő is viszonozza kérés nélkül
szabadság: nem akar szabad lenni, ő a szoros kapcsolatot szereti
na ez az egyik (50 éves)
folyt köv...

Kismora (törölt) 2016.11.24. 12:42:27

2. számú, ő némileg szűkszavúbb, lényegretörőbb...
a pénz már nem zavar,
a szabadságom megvan
a gondoskodást jó néven veszem néha
a kényelem az stimmel, de én nem csinálok kupit magam körül, a kölkök meg még ezt nem értik
versenyezni nem szoktam
a sikert leszarom
a hódítás érzése (bevallom) már nem vonz, nem érdekel
a büszke öntudat....ugyanmár..
a szex az talált :)
egyedül szeretek lenni
barátok.....ez leszűkül a focira
meghitt pillanatok....egyszerű vagyok mint egy faék :D
bár hogy már gyereke van, ez irányában változik
nos ennyi, ő 40 éves
:)

Vivien Moss 2016.11.24. 14:34:52

Igazán köszönöm a véleményeteket, meg az időt is amit rászántál. :) Drága vagy. ;)
süti beállítások módosítása