Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

"Egy életem van. Úgy szeretném alakítani a sorsom, ahogy nekem tetszik, nem pedig úgy, ahogy elvárják tőlem. Meg akarom élni az életem minden apró pillanatát, a lehetőségeimet, a fiatalságomat, de legfőképpen a szabadságomat."

Vivien Moss A szabad akarat játéka

Vivien Moss A szabad akarat játéka

Vivien Moss egyperces - A swingerklubban

2016. november 15. - Vivien Moss

ke_pernyo_foto_2016-11-15_10_25_57.pngBetti és Tomi régóta együtt voltak már. Nagyon szerették egymást, és senki nem állhatott közéjük, mégis voltak olyan vágyaik, amit még nem éltek meg. A férfi szerette volna meglepni kedvesét, hiszen tudta, hogy régi vágya az, hogy egyszerre kér férfi kényeztesse. Egy swinger klub ideális hely lehet -gondolta-, és neki is látott a szervezésnek. Felment egy swinger partnerkereső oldalra, és feltöltötte adatlapukat, illetve azt, hogy szóló pasit keresnének párja örömére harmadiknak. Írtak is a jelentkezők azonnal, és egy gyors válogatás után meg is volt az ideálisnak tűnő szexpartner. Tomi egy kávézóban összefutott vele, hogy meglegyen a szimpátia, és tisztázzák a szabályokat.

Szombat délután beavatta a lányt a kis titkos tervébe, ami nagyon izgatottá tette Bettit. Fülig érő szájjal készülődött, majd válogatta át gardrob szekrényét. A klubba érve lelkesen ült le Tomi mellé. Peti megérkezett. A sötét rövid hajú, barna szemű, izmos testalkatú férfi hamar levette a lábáról Bettit. Kellett egy kis feszültségoldás, hiszen ismeretlen volt nekik a helyzet. Két pohár whisky után felmentek az egyik helységbe. Tomi és Peti összehangolt mozdulatokkal vetkőztették a lányt, aki felváltva csókolta a pasikat. A két férfi elé térdelt, és kezeivel alaposan felizgatta a őket. Hol az egyik, hol a másik farkat nyalogatta közben. Ezután Tomi mögé lépett, és kemény farkát a lányba mélyesztette, miközben Peti a lány szájában kereste az élvezetet. Mélyen és határozottan hatolt a lány szájába, és mozgott benne be és ki, csak úgy, mint Tomi a puncijába. Összenéztek és helyet cseréltek.

-Tartsd oda a kis seggedet Petinek. Mutasd meg milyen is egy jó ribanc. 

Betti ezt is tette, miközben felettébb izgatta az, hogy párja egy másik férfi kielégítésére utasitja. El is élvezett, amint Peti kettőt hármat mozdult benne. Nem fogta vissza magát, nem szégyenlősködött, hanem felsikított, lihegett, miközben puncija ütemes lüktetését érezve teste minden kis izma megfeszült. 

-Most ülj rám és feküdj a mellkasomra, hogy Peti is hozzád férjen. Hadd játszadozzunk benned ketten. Élvezd ki a lehetőséget drágám, tudom, hogy mindig erre vágytál, amikor magam mellé a vibrátorodat is beléd tettem. Az is nagyon tetszett neked, szerintem ez is fog.

És valóban, -bár az elején volt egy kis ügyetlenkedés, hogy hogy is illesszék össze a dolgokat- , nagyon tetszett a helyzet a lánynak. Csak úgy remegett a teste a sorra rátörő élvezetek egyre erősödő nyomása alatt, miközben Tomi hol mellbimbóit csavargatva, hol pedig száját érzékien csókolva fokozta a pillanat hevét. Először Peti élvezett el, megköszönte a lehetőséget, majd illedelmesen és angolosan távozott. Betti és Tomi pedig még sokáig kényeztették egymást, míg végül Tomi is megkapta kiérdemelt jutalmát. Találékony és önzetlen ötletét Betti egy csodálatos és meglehetősen érzéki szopással köszönte meg. Szája lágyan ölelte ajkai közé a férfi szerszámát, és egészen hátra engedte. Kezeivel átkarolta az előtte álló férfi lábait, ezzel is rásegítve a mély és vadítóan szexi érzésre. Tomi kicsit kijjebb húzódott, és élvezetének nedűjét a lány nyelvére lövellte, aki egy ideig még kéjesen játszott vele, majd nagyot nyelve az utolsó cseppig eltűntette azt. 

Mindkettejüknek nagyon tetszett a szokatlan szombat esti meglepetés. Olyannyira, hogy meg is beszélték, biztosan jönnek még le a klubba, és más újdonságot is szívesen kipróbálnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://vivienmoss.blog.hu/api/trackback/id/tr1111961063

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása