Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

"Egy életem van. Úgy szeretném alakítani a sorsom, ahogy nekem tetszik, nem pedig úgy, ahogy elvárják tőlem. Meg akarom élni az életem minden apró pillanatát, a lehetőségeimet, a fiatalságomat, de legfőképpen a szabadságomat."

Vivien Moss A szabad akarat játéka

Vivien Moss A szabad akarat játéka

Felvállalhatja-e egy nő a szexualitását?

2016. november 03. - Vivien Moss

Felvállalhatja-e egy nő a szexualitását? Vajon akkor is, ha eltér a társadalmi normáktól? Akkor is, ha szabadsága jóval túlmutat az átlagon? Például, ha nagyon változatosan, vagy ha többesben szereti?


ke_pernyo_foto_2016-11-03_15_28_58.pngIgen, a mesében, mondanák sokan, de vajon igazuk lenne? 
Hogyan működhet ez az életben? Működhet ez egyáltalán a valóságban?

Szerintem igen! Írtam is erről egy könyvet. Bár a történet kitalált, a cselekmények nagyon is valósak. 

Cathy egy sikeres, maximalista lány, aki nem ismeri a szerelmet, ugyanakkor szabadelvű, és kapcsolatai javarészt néhány órás légyottokból állnak. Cathy swinger, és imádja szexualitását, valamint azt, ahogy meg tudja bolondítani a férfiakat maga körül. Nem hisz a társadalom által elvárt szerepekben, vagy a klasszikus párkapcsolatokban. Mégis élete teljes, már már irigylésre méltó. Számtalan nő szeretne olyan szabadon élni, mint ő. Kimondani a vágyait, megélni a fantáziáit, vagy csak egyszerűen megőrülni néha.

Vivien Moss vagyok, író, és ki merem mondani azokat, amikről oly sokan csak fantáziálnak. Kimondom őszintén, nyíltan és tabuk nélkül. Leírom azt ami jó, és azt is, ha nem minden rózsaszín.

Nem ígérek klasszikus szépirodalmat, „csak” egy kis kellemes kikapcsolódást egy finom ellazító borral és egy szexi könyvvel. Olyannal, ami elmeséli azokat a titkokat, amit este lefekvéskor megálmodunk, és hamar el is felejtünk, mert nem illendő. 

Ti hogy látjátok? Várom a véleményeteket... :)

A bejegyzés trackback címe:

https://vivienmoss.blog.hu/api/trackback/id/tr1811927445

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vircsike70 2016.11.03. 16:16:42

Szuper!☺Csak írj,Vivien!Írj és írj...Repesve várom a következőt!

Vivien Moss 2016.11.03. 16:19:34

@Vircsike70: Igyekszem... :) Örömmel. xoxoxo
süti beállítások módosítása